Spillerpræsentation: Målmaskine fra SønderjyskE rykker til Aalborg

2. maj 2020

Det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Rikke Hoffbeck, som til næste sæson bytter den lyseblå trøje ud med EH Aalborg´s hvide farver. Rikke er en venstre fløj med imponerende statistikker og en iøjenfaldende speed. Senest er det blevet til 81 mål i 17 kampe, hvilket taler sit klare sprog om Rikkes kvalitet og potentiale. Vi er utrolig spændte på at se Rikke i aktion og når der igen må spilles håndbold. Velkommen Rikke!

Allan Heine udtaler:

Rikke besidder kvaliteter der gør at vi også på venstre fløjen nu er fuld konkurrencedygtig. Rikkes fart i kontrafasen, gåpåmod og defensive styrker vil give en god ballast til vores helt ny sammensatte hold. Vi glæder os til at tage imod en af 1. divisionens mest scorende fløjspillere.

Rikke udtaler:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af EH Aalborg og et stærkt hold, hvor jeg vil gøre alt for at få Aalborg tilbage i ligaen. Klubben har et stærkt setup og ambitioner, så jeg er sikker på, at vi bliver et godt match. Jeg ser frem til at flytte til Aalborg og møde pigerne, supporterne, sponsorerne og alle omkring holdet.”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018