Spillerpræsentation – Märta Hedenquist indtager stregen i næste sæson

28. april 2020

Velkommen til Aalborg, Märta Hedenquist!

Märta er 28 år gammel og kommer fra Sverige hvor hun startede sin karriere i GF Kroppskultur – Sidste sæson tørnede hun ud for Horsens HK. Hun er en ærgerrig fighter med kvaliteter i begge ender af banen. Vi glæder os meget til at se Märta i Aalborg trøjen.

 

Allan Heine udtaler:

“Den fysiske dimension i tophåndbold er essentiel og derfor glæder jeg mig i den grad over, at vi er blevet enige med Märta Hedenquist for den kommende sæson. Hun er stærkt og frygtløs og vil helt sikkert give vores spil noget kant i begge ender.”

 

Märta udtaler:

”Jeg ser meget frem til at spille i EH Aalborgs hvide trøje næste år! Jeg håber og tror stærkt på at jeg bliver mødt af et sultent hold der er maks klar på at give den gas i 1 division. Efter samtale, på afstand selvfølgelig, med Allan fik jeg med det samme et billede af en træner der passer godt til mig og som har en filosofi og en måde at træne på som jeg er stor tilhænger af. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at spille igen og er spændt på de nye udfordringer i Aalborg.”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018