Spillerpræsentation: Mette Klostermann bytter Ajax ud med Aalborg

12. maj 2020

Endnu en stærk tilgang til stregen er på plads til næste sæson, når Mette Klostermann bytter de vante omgivelser i Nordsjælland ud med Aalborg. Mette er en stærk årgang 0 spiller som tidligere har spillet i Ajax København og på u18/u20 ungdomslandsholdet. Dermed er teamet til stregpositionen på plads til den kommende sæson og vi er utrolig glade for at Mette har valgt at fortsætte karrieren hos os i Aalborg. Velkommen Mette!

Allan Heine udtaler:

“Endnu et ungt talent er på plads og det glæder mig at vi har formået at skabe et stærkt team på stregen. Mette er en stor og stærk streg, som giver os en fysisk dimension i begge ender og ligeledes giver os muligheden for at ændre strategien i kampene.”

Mette udtaler:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for EH Aalborg i kommende sæson, da jeg har indtrykket af at Aalborg kan give mig de rigtige rammer for at kunne videreudvikle mit spil. Jeg ser frem til at møde et hold der er sulten efter point, og en klub med ambitioner og klare mål. Ud fra en samtale med Allan, fik jeg et indtryk af en træner, hvis fokuspunkter stemmer overens med mine egne forventninger, som spiller og som person. Alt i alt ser jeg frem til at prøve kræfter med jysk håndbold, og se hvor langt jeg kan rykke mig under nye luftlag”

Bannerfoto: Eventmedia.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018