Spillerpræsentation – Talentaftale med 4 spillere fra ungdomsafdelingen

30. april 2020

EH Aalborg´s primære mission er at skabe spillere fra egen avl til seniorholdet – Igennem de sidste 5 år er vi lykkes med netop den strategi – Derfor er vi selvsagt glade for, at talentarbejdet virker, og at vi derfor kan præsentere 4 spillere fra egen avl som til den kommende sæson, skal være en del af klubbens første hold.

Sportslig ansvarlig i EH Ungdom, Kenneth Hedegaard, udtaler:

”Jeg er utrolig glad for, at vores sportslige målsætninger lykkes. Vi er afhængige af vores egne talenter, og derfor er jeg naturligvis glad for, at det hårde udviklingsarbejde har båret frugt. Vi har kæmpet de sidste mange år for at slå vores navn fast på den bedste danske ungdomsscene – Netop de 4 spillere, som klubben præsenterer i dag, har været en stor del af rejsen. Udvikling skaber resultater, og resultatet af hårdt og tålmodigt arbejde betaler sig i EH Aalborg. Jeg er stolt og glad på pigernes vegne, og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke videre i deres håndboldkarriere.”

Første spiller er Mille Eisenhardt – Mille startede med håndbolden i Aalborg KFUM, hvorefter hun tog videre ind i ungdomsmiljøet her i klubben. De sidste 4 år har Mille været en profil på sin årgang og kommer til at bidrage med hendes enorme ærgerrighed og blik for spillet. Mille er primært playmaker og har allerede haft debut på klubbens ligahold. Derudover har Mille trænet med førsteholdet de sidste 2 sæsoner.

Anden spiller er Mathilde Bach, som spiller venstre fløj – Mathilde har ligeledes haft debut på ligaholdet, og har igennem de sidste 2 sæsoner trænet med klubbens førstehold. Mathilde startede i Aabybro, og spillede nogle sæsoner her inden hun tog springet videre til vores ungdomsafdeling. Mathilde er en teknisk god fløj med spidskompetencer i skudteknikken.

Tredje spiller, vi skal præsentere, er Emma Aagaard – Emma har, lige siden hun var lille, haft sin håndboldopdragelse i Dronninglund IF. Emma tog også springet videre til EH Aalborg Ungdom. Emma er en teknisk god afslutter fra venstre back, som har et godt blik for spillet. Derudover er hun en dygtig forsvarsspiller. Hun har også trænet med klubbens førstehold og har stadig sin debut til gode.

Fjerde spiller i rækken er Njoma Zogaj, som startede håndbolden i den lille klub Aik Vejgaard – Hun hoppede videre til EH´s ungdomsafdeling som 16-årig, hvor hun har spillet siden. Njoma er en ærgerrig spiller, som altid spiller med alt, hvad hun har. Hun har et super blik for spillet og er en meget kreativ type. Derudover kan Njoma spille alle tre bagspillerpositioner.

Allan Heine Udtaler:

En af EH Aalborgs overordnede mål er at fastholde og udvikle de unge talenter og gøre dem klar til liganiveauet. Derfor er jeg rigtig glad for at Mille Eisenhardt, Njoma Zogaj, Emma Aagaard og Mathilde Bach alle har indgået en talentaftale med klubben. Planen er ganske klar. Disse 4 spillere skal sammen med resten af holdet kæmpe for oprykningen til ligaen, ligesom de skal tage gode skridt ifht. deres egen udvikling.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018