Stadig point til gode mod Odense Håndbold

7. november 2019

Onsdag gik turen til Odense til sæsonens sidste udebanekamp i 2019. Til kampen var der blevet plads til Laura Askvist i truppen da EH Aalborg´s normale førstevalg i målet, Emma Friberg, var ude med en mindre hjernerystelse. 

EH Aalborg fik en god start på opgøret som blandt andet betød at Cecilie Mørch Hansen fik scoret kampens første mål hvorefter de to hold fulgtes ad indtil halvvejs i første halvleg. Derefter øgede hjemmeholdet føringen og gik til pause foran med seks mål 18-12.

I anden halvleg fik Odense scoret tre hurtige mål hvorefter Simon Olesen tog en timeout til gæsterne. Den korte taktiske snak fik fornyet energi på holdet som efterfølgende spillede femten flotte minutter. Med godt ti minutter tilbage af kampen havde EH Aalborg kæmpet sig op til 26-22, men kræfterne rakte ikke til den store overraskelse og derfor kunne Odense sikkert øge forspringet og sikre sig 2 point med en sejr på 35-26.

Onsdag d. 13. November spiller EH Aalborg sidste hjemmekamp i 2019 når NfH Håndbold kommer på besøg i Nørresundby Idrætscenter.


Billetter til kampen kan købes her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018