Stærkt comeback = 2 point !

17. september 2017

EH Aalborg – Fredericia HK 27 – 25 (10-14)

Lørdag eftermiddag tog EH Aalborg imod Fredericia HK i årets første hjemmekamp i Nørresundby Idrætscenter. Nederlaget i Aabenraa i første spillerunde skulle revancheres, men det var der ikke noget, der umiddelbart tydede på efter ni minutters spil. Bagud 1-6 smed Aalborg-bænken det grønne timeoutkort.

Langsomt kæmpede Aalborg-holdet sig tilbage i kampen, hvor forsvaret gradvist blev bedre og bedre. Alligevel gik holdet til pause bagud med 10-14, og der skulle derfor fortsat kæmpes for at holde en sejr inden for rækkevidde.

Der skulle kun gå lidt under fire minutter af anden halvleg, før stillingen var 14-14, og derfra blev det en tæt kamp. Det var til stor jubel, at fødselsdagsbarnet Laura Damgaard efter 41 minutters spil sendte kuglen i kassen til en føring på 18-17. Med 10 minutter var stillingen imidlertid 23-21 i Fredericias favør, men derfra gik det stærkt. Den næste periode på fem minutter vandt Aalborg-holdet 5-0, og det kom gæsterne sig aldrig over.

Slutresultatet blev 27-25 til EH Aalborg, og Laura Damgaard blev kåret til kampens spiller efter en stor anden halvleg, hvor hun lavede ikke mindre end 10 mål.

Målscorere: Laura Damgaard 13 (3), Julie Aagaard 5, Line Larsen 3, Emma Steffin 2, Mille Guldhøj 2, Caroline Mose 1, Mathilde Selmar 1″

Referent

Søren Fisker


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK