Stor ære af kampen på trods af nederlag til sølvvinderne

24. oktober 2019

Onsdag kom sidste års DM-finalister fra Herning-Ikast Håndbold på besøg i Nørresundby Idrætscenter. Det var ligeledes et glædeligt gensyn med en af sidste års profiler Julie Jensen som kom på besøg for første gang siden skiftet. Inden kampens start blev de vindere af VM i Beach håndbåndbold, Anna Lillesø og Laura Askvist hyldet med blomster fra Le Fleur i Vestbjerg.

På forhånd lignede det en svær opgave for EH Aalborg da Herning-Ikast i de første 8 kampe i HTH-ligaen kun havde tabt en enkelt kamp. Kampen startede bedst for gæsterne der kom foran 1-4 efter 4 minutters spil, men derefter kom hjemmeholdet godt tilbage og efter 8 minutters spil bragte Hanna Åhlén hjemmeholdet foran med 6-5. Derefter var der fart på og begge hold spillede flot angrebsspil, men det stabile forsvarsspil udeblev og det resulterede i at EH Aalborg kunne gå til pause foran 18-17. 

Anden halvleg viste et andet kampbillede, hvor Herning-Ikast startede bedst og efter 40 minutter spil var de foran 19-24. Derefter havde EH Aalborg flere muligheder for at komme tilbage i kampen da Herning-Ikast blev ramt en række to minutters udvisninger. Dog lykkedes det ikke helt holdet at udnytte overtallet og derfor blev det til et nederlag på hjemmebane på 29-35. En særdeles hæderlig indsats, særligt i første halvleg, som spillertruppen kunne være tilfredse med på trods af en skuffet følelse efter kampen.

Kampens største lyspunkter var en flot præstation af Aalborgs nummer 1, Mie Larsen, som leverede en af sine hidtil største præstationer i liga-regi med blandt andet 6 store redninger der var med til at skabe halvlegs føringen. Samtidigt spillede Mirja Lyngsø Jensen en flot kamp hvor det blev til 5 mål og en scoringsprocent på 100 inde på stregen. Mirja blev efter kampen kåret som som kampens spiller. 339 tilskuere havde fundet vej til opgøret mod Herning Ikast Håndbold. 

Næste hjemmekamp spilles d. 2. November når ligaens bundhold Skanderborg Håndbold kommer på besøg.

Tillykke til verdensmestrene i Beach-Handball Anna Lillesø & Laura Askvist – Foto EH Aalborg Support


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018