STOR BEDRIFT AF EH AALBORG U19

3. september 2019

EH Aalborg´s U19 hold deltog i år i HEI CUP som samtidigt fejrede deres 30. Års jubilæum som den stærkeste nationale håndboldturnering. HEI CUP er kendt for at tiltrække hold fra øverste hylde hvilket i år også kom til udtryk ved deltagelse af flere topklubber, herunder Odense HC, Team Esbjerg & GOG. 

EH Aalborg havde forud for årets turnering aldrig før stået i en finale, men denne statistik skulle vise sig at blive gjort til skamme dette år. U19 holdet spillede sig på fornem vis videre fra deres pulje med sejre over Horsens og Nykøbing samt et uafgjort resultat mod GOG. I semifinalen ventede FIF som blev besejret 20-16 og dermed kunne EH Aalborg fejre at klubben for første gang nogensinde stod i en finale til HEI CUP. 

I finalen ventede Odense HC, men EH Aalborg blæste håndboldkæmpen fra Odense af banen med en sejr på 19-14. Dermed blev en flot bedrift til en endnu større bedrift da Cheftræner  Hedegaard og resten af U19 kunne tage guldet hjem til Aalborg.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til EH Aalborg´s ungdomsafdeling med denne flotte bedrift og dette er et fantastisk bevis på al det hårde arbejde der bliver leveret i EH-Ungdom af dedikerede trænere, hjælpsomme pårørende og selvfølgelig en talentfuld og hårdtarbejdende trup.

Tillykke med guldet!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018