Stor fremgang trods ærgelig 1 måls nederlag

27. oktober 2019

For anden kamp i træk ventede der EH Aalborg et tophold  som modstander i HTH-ligaen, da turen gik til Silkeborg i Lørdagens opgør i damernes bedste række. Men det skulle vise sig at blive svært at se forskellen på tabellens nummer 4 og nummer 10.

EH Aalborg skulle bruge et par minutter og en timeout til at komme ind i kampen, men derefter tog gæsterne føringen og var foran det meste af første halvleg. EH Aalborg var i position til at kunne få en solid føring, men en scoringspause på næsten 10 minutter betød at Silkeborg-Voel kom tilbage i kampen, hvorefter de to hold gik til pause helt lige ved 14-14.

EH Aalborg kom godt ud til anden halvleg og havde i flere omgange en føring på et par mål. Men Silkeborg lå hele tiden lige i hælene hvilket betød at de to hold var helt tætte indtil kampens sidste 10 minutter. Her lykkedes det Silkeborg at udbygge til en 3-måls føring hvorefter det begyndte at se svært ud for Aalborg. Men spillertruppen nægtede at give op og blev ved med at presse hjemmeholdet. Med 2 minutter tilbage af kampen scorede Jenny Carlson til 27-28 og da keeper Emma Friberg afværgede Silkeborgs næste angreb, var der pludselig et resultat i sigte for det undertippet EH mandskab. Men et uheldigt boldtab i det efterfølgende angreb betød at Silkeborg kunne lukke kampen i et hurtigt kontraangreb og derfor havde Cecilie Mørch´s scoring til 28-29 kun kosmetisk betydning.

Et tydeligt skuffet hold kunne gå fra banen for anden gang i sæsonen med et nederlag på kun et enkelt mål. Men dog var der også optimisme at spore, både hos holdet,  trænerstaben og de lokale medier efter at truppen nu for anden gang har presset et af top 8 holdene og samtidigt taget point i alle kampene hidtil i opgørene mod de direkte konkurrenter.

Lørdag d. 2 November spiller EH Aalborg mod Skanderborg Håndbold som i øjeblikket ligger sidstepladsen i HTH-ligaen. Til denne kamp kan der købes billetter til vores VIP arrangement med spisning + billet til kampen for 145 kr. (+gebyr).

Billetter kan købes her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018