Svær 1. halvleg.. Helt lige i 2. halvleg.

13. januar 2019

D 12. Januar gik turen til Ceres Park hvor Aarhus United ventede i HTH ligaen´s 16. spillerunde.

På baggrund af den korte afstand til dagens kamp var udeholdets fans flot repræsenteres i hallen. De to hold fulgtes ad i indledningen af kampen og godt halvvejs inde i første halvleg var kampen lige 8-8. Herefter blev det dog desværre til en længerevarende scoring pause til EH Aalborg som derfor gik til pause bagud med 6 mål ved stillingen 16-10.

2. Halvleg var anderledes positiv som blev en tæt affære. Cheftræner Karen Brødsgaard spillede viste truppens bredde og sendte blandt andre Mathilde Storgaard, Katja Ryesberg og Katrine Skals på banen. Med 10 minutter tilbage af kampen bølgede det frem og tilbage med EH Aalborg havde problemer med at nå helt op på siden af Aarhus og derfor var der kun i korte glimt en afstand på 3 mål til hjemmeholdet. En helt tæt 2. Halvleg betød at kampen endte med samme 6 måls difference som ved halvlegen, nemlig 28-22 til hjemmeholdet.

I næste hjemmekamp venter Team Esbjerg i HTH ligaens 17. Spillerunde. Kampen spilles i Nørresundby Idrætscenter Onsdag d. 16. Januar kl. 19:30. Forud for kampen spiller to af vores samarbejdsklubber´s u10 pigehold showkamp når Dronninglund IF møder Støvring IF kl. 18:00.

Husk at sæsonkort for resten af sæsonen kan købes for 299 kr. ved at trykke her.

Køb billetter til næste hjemmekamp mod Team Esbjerg.

Billeder fra kampen mod Aarhus United.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018