TMS Ringsted – EH Aalborg 25-28 (14-15)

28. november 2017

Efter en mindre kamppause skulle EH Aalborg tilbage på sejrskurs oven på det skuffende nederlag til Horsens. Med to sejre over det kinesiske landshold i bagagen, drog holdet til Sjælland, hvor TMS Ringsted var modstanderen.

Den aalborgensiske kontramaskine var velsmurt i kampens indledning, hvor Ringsted blev tvunget til at tage en timeout efter knap 7 minutter bagud 3-6. Resten af halvlegen var en tæt affære, hvor Aalborg-holdet gik til pause med en spinkel føring på 15-14.

I anden halvleg gik det igen stærkt for Aalborg-holdet. Efter knap 8 minutters spil kunne Kaja Kamp gøre det til 20-16, men igen kom Ringsted tilbage. Således gjorde værternes Sofie Lang Fritsbøger det til 20-20 efter 12 minutters spil af anden halvleg, og der var lagt op til en tæt afslutning.

EH Aalborg bragte sig igen foran med 4 mål med blot 7 minutter tilbage af kampen, og lignede en for alvor to nordjyske point. Ikke desto mindre betød brændte chancer, at Ringsted igen var helt med i kampen, da Amanda Dahl reducerede til 25-26 med lige over 1 minut tilbage af kampen. En scoring fra Laura Damgaard afgjorde dog kampen, som endte 28-25.

Sejren bringer EH Aalborg op på en 3. plads i den utroligt tætte 1. division. Næste opgave for holdet er hjemmekampen mod Lyngby HK, som bliver fløjtet i gang klokken 15:00 lørdag den 2. december i Nørresundby Idrætscenter.

Målscorere: Kaja Kamp 8, Julie Aagaard 5, Laura Damgaard 4, Line Berggren Larsen 3, Mathilde Selmar 2, Julie Jensen 2, Caroline Mose 2, Katrine Skals 1, Emma Steffin 1


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK