Trænerteamet til sæsonen 2020/2021 for EHU Aalborg er på plads

7. marts 2020

Brikkerne er faldet på plads og vi kan hermed præsentere det kommende trænerteam for sæsonen 2020/2021.

Vi har i EH Aalborg ungdom været glade for vores trænere og derfor finder vi det naturligt at fortsætte samarbejdet.

Det er derfor en fornøjelse at vi har sikret en god kontinuitet i vores trænerteam – Det er med til at skabe udvikling og herigennem gode resultater.

U15 gruppen:
Vi har til sæsonen valgt at arbejde videre med Steffen Sagan, som udover sit trænerjob i EH Aalborg Ungdom også træner Støvrings dygtige U15 piger. Sammen med Steffen vender Malthe Carstensen tilbage til U15. Malthe skal i år desuden træne Skørpings U15 drenge, hvilket skal give Malthe endnu et boost henimod hans ambitioner. Til at styre aktiviteterne træder Leon Christensen ind i teamet, som koordinator for U15 gruppen.

U17 pigerne:
Den nye mand i trænerteamet i denne sæson var Mads Larsen. Ham har vi været utrolig glade for, hvorfor vi fortsætter det gode samarbejde. Mads har været top engageret og har lagt en kæmpe arbejdsindsats i klubben. Han skal derfor stå i spidsen for U17 pigerne. Til at hjælpe ham vender en gammel kending tilbage til klubben. Efter nogle år i Aalborg Håndbold, som cheftræner for U17 og U19 er Jonas Stie klar til igen, at vende tilbage til pigehåndbolden. Jonas skal assistere Mads og bidrage til et kompetent trænerteam. Både Mads og Jonas er uddannet divisionstrænere og kan bidrage positivt til miljøet i EH Aalborg Ungdom. Vi glæder os over at Mads fortsætter, samt Jonas tilbagevenden.

U19 pigerne:
I skrivende stund er U19 pigerne i gang med en fantastisk sæson – Det skyldes ikke mindst den kontinuitet og faglighed, som ligger bag holdet. Vi er stolte og glade for, at Kenneth Hedegaard og Hanne Due har sagt ja til endnu en sæson. De er efterhånden et klædeligt makkerpar, som formår at bruge hinandens kompetencer og dermed sikre et godt miljø omkring U19 pigerne. Kenneth har været med fra starten og er efterhånden en institution i EH Aalborg Ungdom – Han har det sidste stykke tid fungeret som assistent på ligaholdet, hvilket vi er sikre på kun kommer U19 pigerne til gode. Hanne er en fantastisk assistent – Med hendes erfaringer fra sin egen karriere, samt faglighed, specielt omkring stregspillerne og forsvarsspillet glæder vi os over hun stadig er med på holdet.

Den sportslige ansvarlige udtaler:

” Vi har arbejdet hårdt på at finde det rigtige setup i EH Aalborg Ungdom – Det er efterhånden lykkedes os, hvilket vi også kan se på den udvikling vores miljø har været igennem. Jeg er taknemmelige over, de mennesker der står i kulissen, bakker op omkring de ideer og tiltag, som trænerteam og jeg kommer med. Jeg er sikker på at vi fortsat vil bygge procenter på vores miljø og med det trænerteam vi har præsenteret, er jeg ikke i tvivl om at faglighed og engagement er i top. Vi arbejder på at være et elitært miljø, hvor personlig udvikling og det hele menneske er centrum for udvikling. Jeg ser frem til en spændende sæson ”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018