TV-premiere & besøg af de danske mestre

4. oktober 2018

EH Aalborg 29 – 37 København Håndbold

Onsdag d. 3. Oktober var der ekstra travlt med forberedelserne til dagens hjemmekamp. Tv2 Sport havde nemlig udset sig sæsonens første opgør mod mestrene fra København Håndbold, til at være klubbens første TV-kamp i HTH ligaen. I den forbindelse havde Tv2 i forvejen været på besøg til medietræning og Nørresundby Idrætscenter havde leveret en stor indsats for at gøre Hal 1 klar til TV.

På trods af at kampen blev vist på TV havde 552 tilskuere fundet vej til kampen hvilket er sæsonrekord. De fremmødte gæster kunne se en kamp i et højt tempo, som på trods af et nederlag, medførte scoringsrekord for EH Aalborg med 29 mål. 

Line Berggren udtaler til Nordjyske:

“Defensivt er det klart, at vi skal gøre det bedre, men offensivt var det en af vores gode kampe. Det er det positive, vi kan tage med herfra. Det er ikke en kamp, vi ellers skal se tilbage på. For os handler det om at kigge fremad mod den periode, der kommer”

I næste kamp venter endnu en svær opgave mod Herning Ikast på udebane, der spilles d. 10. Oktober kl. 19:00 i IBF Arena. Derefter venter første del af sæsonens nøglekampe mod Viborg, Ajax København og Skanderborg, som del af et utroligt spændende kampprogram op mod vinterpausen.

Tak til vores fans og tilskuere både i hallen og hjemme i stuerne. Tak til vores sponsorer der skaber grundlaget for vores sportslige sektor og afvikling af liga håndbold. Tak til vores frivillige der er uundværlige allesammen. Tak til jer der er med til at øge interessen og fokus omkring EH Aalborg og professionel kvindesport i region Nordjylland.

Læs artikler fra kampen her og her:

Se billeder fra kampen her:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018